Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Email Udskriv PDF

Sète

Udsigt_mod_SeteDenne mellemstore franske by ligger helt ud til middelhavet mindre end 25 km fra Marseillan i nordøstlig retning.

Turen dertil er en oplevelse i sig selv. Vejen fra Marseillan til Sète går ad en lang tange, der har Middelhavet på den ene side og Etang de Thau på den anden side. I turistsæsonen kan det være lidt af en prøvelse at gøre turen i bil. Der kan være usædvanligt mange der har fået samme gode ide og meget af vejen foregår turen i kø-kørsel.

Dele af Sète er bygget på vulkanbjerget Le Mont Saint Clair, der rejser sig 183 meter over havets overflade. Andre dele af Sète ligger helt ud til Middelhavet og byen har et utal af kanaler og charmerende havnarealer midt i byen.

Om onsdagen er der marked i byen. Et særdeles stort og spændende marked. Torvehallerne ligger som en del af det enorme marked. Kig endelig ind i torvehallerne, her er der spændende boder og masser af gode oplevelser.

Mont Saint Clair kan "bestiges" ved en rask spadseretur ad en sti, der starter inde i midten af byen. Det er en lidt krævende tur, men er al besværet værd for på toppen er der en ekseptionel panorama udsigt over området.

 

 

 

-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Oplevelser i Sydfrankrig