Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Privat

Reflektion

PDF

Jeg tror, at vi som mennesker stræber efter at gøre en forskel; at være noget. Det gør jeg i al fald. Men hvornår gør man en forskel, hvornår er man noget? Et bud på et blandt flere svar kunne være:

Du er noget; du gør en forskel: "Hvis du har gjort noget eller sagt noget, som et andet menneske sætter pris på!".

Jeg bestræber mig på at gøre en forskel. Det lykkes ikke hver dag, men de dage hvor det lykkes, og jeg opdager det; bli'r jeg glad. Verden er blevet et lidt bedre sted at leve!

Når jeg har brug for et åndehul og tiden tillader det er det familien, naturen eller kreative udfoldelser, der trigger mig. En fisketur i ny og næ er heller ikke at foragte. Naturen er jo skøn og fyldt med gratis oplevelser. Hvad er mere livsbekræftende og energigivende som f.eks. en næsten flyveklar solsort ?

Solsorten_flyveklar

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om hvem jeg er, hvad jeg interesserer mig for, hvad jeg laver og oplever. Du vil snart finde ud af, at jeg er begejstret for Frankrig og oplevelserne i sydeuropa. Her er en lille forsmag - udsigt mod vest fra pladsen ved Cathédrale de Beziers.

Bézier001

Katedralen er et besøg værd, og udsigten får du med som bonus.

Bliv her på min hjemmeside lidt endnu og find ud af, om der skulle være noget på hjemmesiden, som du sætter pris på at blive en del af. Der er måske inspiration at hente til din næste ferie eller til aktiviteter sammen med dine børn eller børnebørn. Og hvis du falder over noget, som du kan se, at jeg har viden og erfaring om, og som interesserer dig, så tøv ikke med at kontakte mig.

 

Fakta om hjemmesiden

- Sektion "Privat"

En ny hjemmeside er lanceret.

Livsstilssundhed.dk

Klik ind på Livsstilssundhed.dk eller bliv her på hjemmesiden og læs om spændende steder i Sydfrankrig eller gå på opdagelse i vinens verden. Uanset årstid er der altid charmerende landskaber at se på.

Vinmark_foraar

Eller nyd billederne fra en af verdens skønneste badestrande. Sand, sand og atter sand.

Badstrand_Middelhavet

Find din næste feriebolig, her på siden eller på en af siderne, der er linked til. Der er 1000-vis af steder at vælge i mellem.

Canal_du_Midi

Gå på opdagelse i det spændende Languedoc, der emmer af historie. Få inspiration til udflugtsmål, som du bare ikke kan leve uden at have besøgt.

Kirken_Marseillan

Er du til dialog, er der rig lejlighed. Næsten alle artikler indeholder et kommentar-link.

Du kan registrere dig på hjemmesiden. Så har du mulighed for at lægge din egen tekst, billeder og links op.

Din_side_eksempel

Og hvis du er registreret bliver det nemmere at supplere, uddybe eller kommentere på artiklerne.

Der bliver hvert år dræbt børn i trafikken. Det er vores alles forpligtigelse at gøre noget ved denne kedelige kendsgerning.

Trille_Rollerup

Det kan du læse om under "Trille Rollerup" afsnittene. Ja, du kan sågar registrere dig som borger i byen og slå dine budskaber op på byens opslagstavle.

Paa_tur

Er du interesseret i at vide mere om, hvem jeg er, hvad jeg interesserer mig for, og hvad jeg har valgt, at offentliggøre fra min dagbog, så er det også muligt.

Du kan bl.a. læse min historie om at være diabetiker og finde ud af, hvordan jeg slap fri af medicin til regulering af mit blodsukker.

God fornøjelse!


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish