Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Privat Historik Presse Pressemeddelelser
Pressemeddelelser

Vin - Inspirer og få inspiration

Email Udskriv

Pressemeddelelse 4. december 2011

Vinelskere. Inspirer og bliv inspireret

En ny blog om vin er netop lanceret. Formålet med bloggen er at opsamle og akkummulere viden og erfaring om vin. Videregive inspiration og lade sig inspirere.

Vi er mange, som har interesse for vin og som går på opdagelse og smage på den lokale vin når muligheden byder sig. Bloggen er stedet, hvor man kan dele erfaringerne og fortælle om gode og dårlige oplevelser - ikke mindst om vinene, som man smagte, faldt i god smag.

Lige nu er bloggen åben for nye vinelskere, som gerne vil bidrage med beretninger om egne oplevelser. Jo flere feltberetninger. jo mere inspiration. Og hvad er bedre end at kunne hente inspiration og ideer til den kommende ferie.

Webmaster har planlagt at udgive beskrivelser fra en række besøg på vingårde og -slotte i Languedoc-Roussillon.

Besøg: http://vin-efter-min-smag.blogspot.com/

 

 

Børn og trafik

Email Udskriv
Pressemeddelelse 29. august 2010.
Lær de små at færdes i trafikken

Nu udkommer Trille Rollerup, som er en bog og en CD, der kan hjælpe forældre og bedsteforældre, når de små skal lære at færdes i trafikken.

Hvert år kommer 65-70.000 nye trafikanter til verden. En verden, der er forunderlig, vidunderlig, spændende og fyldt med oplevelser og udfordringer. Børnene må i løbet af få år lære ufatteligt meget for at overleve.

Desværre kan man jævnligt i pressen læse om tilskadekomne og dræbte i trafikken. At begå sig i trafikken er en udfordring, der skal løses på allerbedste måde.

Forfatteren til bog og cd siger: ”Da mine børn tilbage i 70’erne var små, brugte vi megen tid på at øve trafik. De små skulle lære, hvad man må og ikke må. Det tror jeg alle forældre, bedsteforældre onkler og tanter gør. Heldigvis er der mange, der bidrager med samme intention - skolepatruljer, Tryg-fonden, rådet for større færdselssikkerhed m.fl.

Børnene dengang var også med i Trafikklubben og fik meget ud af det. Men vi savnede en ”rigtig” læsebog, med en god historie og lidt fantasi, så de kedelige regler blev sjove. Fantasibyen Trille Rollerup blev til med levende fodgængerovergang, tvillinger i lyskrydsene og den rare vejbetjent, Hans Kristian. Historien om Lange- Jens, der lærte at begå sig i trafikken blev til.

På en bogmesse forleden faldt jeg i snak med en børnebogsbibliotekar om emnet. Jeg fortalte om Trille Rollerup og at jeg nu – fordi jeg har fået børnebørn – havde taget den gamle historie frem igen. Børnebogsbibliotekaren mente at der faktisk er behov for en læsebog om emnet. Derfor besluttede jeg mig for, at andre end mine børn og børnebørn, skulle kunne få fornøjelse af Trille Rollerup.

Bogen er skrevet som et redskab til forældre og andre, der gerne vil bidrage til at børn lærer at færdes i trafikken. Det er en læsebog, der lægger op til højtlæsning. Bogen kan tillige være afsæt for at fortælle og snakke om trafik, at lege trafikregler og synge bogens sange om trafik.

Sangene er udgivet på CD.

Kan bogen bidrage til, at der i fremtiden kommer færre børn tilskade i trafikken og at flere voksne agerer gode rollemodeller i trafikken, er min mission med bogen opfyldt”.

www.elisanderk.dk er der mere om Trille Rollerup og personerne bag projektet.
 


-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Fra fotoarkivet

Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/e/elisanderk.dk/httpd.www/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
Marseillan_3_188_250_pixel.JPG