Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Privat Sydfrankrig Marseillan 28 rue Emile Zola
28 rue Emile Zola

Beliggenhed – siger man – er det vigtigste, når boligen skal vælges. Sådan må det vel også være, når det gælder ferieboligen – og et fast udgangspunkt med en god beliggenhed, er det jo rart at have!

Der findes næppe nogen bolig i det sydfranske, der i charme kan måle sig med et byhus placeret i byens historiske bydel. Vel kan det med danske øjne synes upraktisk. Omkring 100 m2 fordelt på fire etager! Skæve vægge og en snoet trappe op gennem huset. Kringelkroge alle vegne!

Det ligger i gå-afstand til alting. Vi behøver ikke have så meget på lager. Næsten uanset hvad man lige står og mangler, kan det hentes på få minutter i en af de små butikker, der ligger lige om hjørnet. Der er desuden marked hver tirsdag og i feriesæsonnen tillige fredag aften og lørdag formiddag.

Huset ligger i Marseillan i den historiske bykerne.

Marseillan ligger strategisk godt placeret - på vestbredden af L'étang de Thau. Det betyder at vi er i tilpas afstand fra turistzonen men alligevel i gå-afstand til vandet. Få minutters gang fra huset ligger en hyggelig havn med et kanallignende havneindløb hvor der ligger lystbåde og andre fartøjer i vandet. Langs begge sider af haveindløbet ligger en stribe maleriske huse og charmerende restauranter.  Nord for havnen er der anlagt et stort rekreativt område med sandstrand og forskellige installationer til fritidsaktiviteter for børn og unge.

Og Middelhavet med en af de bedste strande langs kysten er 7 km borte - 10-15 minutter i bil afhængig af årstiden og tidspunktet på dagen. Der er anlagt cykelsti langs med L'étang de Thau fra Lystbådehavnen i Marseillan og til Kanal de Medi. Cykelsti fra L'étang de Thau og frem til Middelhavet er under etablering og er planlagt færdig i 2012-sæsonen. Det medfører at du kan cykle på sikker cykelsti fra Marseillan til Middelhavet. På sigt er det planen, at man skal kunne cykle rund om L'étang de Thau. Det bliver godt!

Huset er vores ferieparadis og udgangspunkt i det sydfranske. Herfra nydes sydens sol, byens stilfærdige puls, egnes seværdigheder og det lokale liv, som det nu udfolder sig.

Tre dage her - og din puls er faldet til hvileniveau!

 


-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Oplevelser i Sydfrankrig