Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Privat Sydfrankrig Turforslag Canal du Midi - Marseillan Plage
Email Udskriv PDF

Canal du Midi - Marseillan Plage

Sti_langs_Canal_du_MidiMarseillan Ville ligger på vestbredden af Étang de Thau eller Bassin de Thau, som det også kaldes. Canal du Midi starter i den sydlige ende af Étang de Thau. Det er en rigtig smuk tur, at cykle eller gå de ca. 7 km. fra Marseillan Ville til Marseillan Plage langs med vandet.

Der er natursti eller anden form for sti hele vejen og trafikken er behersket. Langs Canal du Midi står der ofte lystfiskere og hvis man er ude tidligt om morgenen kan man iagttage en livlig aktivitet af fiskene i vandet.

Fuglelivet i sø eller kanal er også en oplevelse. Fiskehejrer, flamingoer (hvis man er heldig), den hvide kohejre og andre arter. Den hvide kohejre er som regel også at finde her. Langs Canal du Midi ligger der noget af vejen både. Nogle af dem er tilsyneladende stationære. Ind i mellem kommer små kanalbåde sejlende og besætningen hilser og vinker til dig.

Og så kan man jo passende tage et vue ud over Middelhavet når man kommer til Marseillan Plage og måske nyde frokosten på en af de mange resturanter i "badebyen". En dukkert i Middelhavet eller et strandhvil på den pragtfulde sandstrand er heller ikke at foragte.

Man kan køre fra Marseillan Ville til Marseillan Plage i bil eller med bus, men turen er absolut bedst hvis man er til fods eller på cykel. Her kommer man tættest på naturen og de smukke omgivelser.

Billederne nedenfor er alle fra turen til fods. Hvis den automatiske præsentation kører for langsom eller for hurtig kan du selv styre billedskift ved at klikke på pilene under billedet.

Marseillan Marina
Marseillan Marina
Marseillan Marina med Sète i baggrunden
Promenaden ender
\"En fisker\"
Fyret ved Canal du Midi
Lystbåde langs indsejlingen til Canal du Midi
Sejlerskole
På rette vej
Under broen
Canal du Midi
Udsigt fra bilbroen
Marseillan MarinaTuren til Marseillan Plage starter ved Marinaen i Marseillan Ville. Vi går ned langs indsejlingen på venstre side af kanalen.

01/12 
start stop bwd fwd

 

-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Oplevelser i Sydfrankrig